Cei 5 fermenți din iaurturile noastre

Cei 5 fermenți din iaurturile noastre

După ani de cercetări, am selectat cei mai buni 5 fermenți din colecția noastră pentru a crea un iaurt unic din punct de vedere gust, textură și beneficii aduse stării de bine. În fiecare iaurt Activia se regăsesc miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis care contribuie la echilibrarea florei tale intestinale.

1 Totul începe cu fermentul nostru special: Bifidus
Ferment folosit în exclusivitate de Activia.
Este o bacterie vie! Și este capabil să supraviețuiască trecerii prin întregul tract gastro-intestinal pentru a adăuga noi bacterii bune în flora ta intestinală, ajutând astfel la echilibrarea acesteia.

2 + 3 + 4 Un trio care susține digestia lactozei: tulpinile specifice Streptococcus și Lactobacillus
Sunt bacterii lactice vii care permit fermentarea laptelui proaspăt.
Acestea fac din Activia un iaurt ușor de digerat datorită faptului că pot descompune lactoza din produs.
Se ajută reciproc prin producerea unor tipuri speciale de acizi, care susțin cresterea celor 5 bacterii din fiecare pahar Activia.

5 Un ferment blând: Lactococcus
Acesta oferă iaurtului Activia textura cremoasă și gustul fin, care îi sunt caracteristice.

Pentru o stare de bine digestivă, consumă Activia ca parte a unei echilibrate și diversificate și a unui stil de viață activ. Iaurtul conține bacterii lactice vii, care îmbunătățesc digestia lactozei din produs la persoanele care au dificultăți în a digera lactoza și calciu, care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.