Nu toate iaurturile sunt create la fel

Nu toate iaurturile sunt create la fel

Este doar un iaurt, nu? Nu chiar!
Gustul unic și textura fină ale iaurtului Activia, împreună cu beneficiile aduse stării de bine, sunt rezultatul îmbinării cu precizie a ingredientelor atent selecționate cu expertiza cercetătorilor noștri.

Lapte proaspăt
Colectat în mod responsabil și sustenabil de la fermele noastre partenere. Fiecare iaurt Activia este pregătit respectând cele mai înalte standarde de calitate pentru a asigura o calitate superioară și un gust fin ori de cate ori încerci Activia.

Un amestec unic de fermenți
Cei 5 fermenți atent selectionati – printre care se regăsește și fermentul nostru unic, Bifidus ActiRegularis – sunt folosiți la transformarea laptelui proaspăt în iaurt.

Ingrediente alese cu grijă
De la fructele coapte, până la semințele și nucile crocante. Alegem doar ingredientele care sunt destul de bune, atat pentru noi cât și pentru tine.

30 de ani de expertiză
Textura fină, gustul delicios și fermentul nostru, Bifidus ActiRegularis, nu au apărut din întâmplare.
De când am lansat Activia in anul 1987, am continuat să perfecționam procesul nostru de fermentare a laptelui. Astăzi, există un echilibru perfect între temperatura si timpul de fermentare, fapt care ajută amestecul nostru unic de fermenți să supraviețuiască, iar numarul fermenților Bifidus ActiRegularis să crească de miliarde de ori.

Iaurtul conține calciu care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive. Consumă Activia ca parte a unei alimentații echilibrate și diversificate și a unui stil de viață activ.