Cum a apărut Bifidus ActiRegularis?

Cum a apărut Bifidus ActiRegularis?

Un nou-născut a ajutat la descoperirea fermentului nostru special

1980
Oamenii de știință descoperă Bifidobacteriile în flora intestinală a bebelușilor.
Acestea, însă, nu se întâlnesc la toți bebelușii, ci doar la cei care au fost alăptați cu lapte matern. Se pare că aceștia suferă de mai puține tulburări digestive comparativ cu restul.
Astfel, se naște o idee revoluționară: fabricarea primului iaurt funcțional din lume.
Inspirați de beneficiile Bifidobacteriilor, cercetătorii noștri decid să le combine cu alte tulpini de bacterii lactice pentru a crea un iaurt benefic pentru tine.
Cercetăm și facem teste pentru a găsi cea mai potrivită tulpină de Bifidobacterii.
De la efectuarea mai multor teste, până la proiecții în vitro, sute de tulpini sunt observate la microscop pentru a decide care dintre acestea sunt capabile să supraviețuiască și să crească în lapte.

1985
Evrica! Am descoperit Bifidus ActiRegularis.
Fermenții Bifidus pot supraviețuii trecerii prin întregul tract gastro-intestinal pentru a adăuga noi bacterii bune în flora ta intestinală, ajutând astfel la echilibrarea acesteia.

Uups… Bifidus-ul nostru nu face față temperaturii înalte.
Temperatura standard de fermentare a laptelui la 43°C este prea mare, iar condițiile sunt prea acide pentru ca Bifidus ActiRegularis să poată supraviețui.

Se spune că nevoia e mama inovației.
Astfel, stabilim un nou proces de fermentare.
Pentru a genera condițiile favorabile de dezvoltare pentru Bifidus ActiRegularis, selectăm un amestec special de tulpini de bacterii lactice cărora le place să lucreze mai încet și la temperaturi mai scăzute.

1987
Fabricăm primul iaurt Activia.
Datorită fermentării lente, timp de 7 ore la temperatura de 37°C, obținem un iaurt unic, fin și cremos care conține cel puțin 4 miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis în fiecare pahar de 125g.

2000
Activia intră în lumea vedetelor.
Amestecul nostru unic de tulpini este recunoscut la nivel mondial și este înregistrat în cadrul Institutului Pasteur din Paris.

2019 –
Suntem marca numărul 1 în materie de lactate proaspete.
Și suntem din ce în ce mai pasionați de starea de bine digestive! Iar cu ajutorul celor 30 de ani de expertiză pe care îi avem în spate, dezvoltăm constant produse noi care sunt pe cât de gustoase, pe atât de hrănitoare pentru tine.
Este felul nostru de a te ajuta să te simți bine din interior la exterior.

Iaurtul conține calciu care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive. Consumă Activia ca parte a unei alimentații echilibrate și diversificate și a unui stil de viață activ.