Răspunsul la orice întrebare ai despre Activia

Întrebări frecvente

Stare de bine

Cum a apărut iaurtul Activia?

Inspirați de beneficiile Bifidobacteriilor, cercetătorii noștri au facut nenumărate teste pentru a găsi cea mai potrivită tulpină pe care să o combine cu alte tulpini de bacterii lactice vii pentru a crea un iaurt benefic pentru tine. Așa am ajuns să descoperim Bifidus ActiRegularis, ferment care ajunge în flora intestinală și contribuie astfel la menținerea echilibrului acesteia.

Timp de secole, iaurtul a fost fermentat la temperatura standard de 43°C – temperatură bună pentru anumiți fermenți, nu și pentru Bifidus.

Astfel, am stabilit un proces unic de fermentare a laptelui de cel puțin 7 ore la temperatura de 37°C, într-un mediu mai puțin acid, care oferă fermenților Bifidus condițiile optime de a supraviețui și crește în lapte, pentru a crea un iaurt unic din punct de vedere gust, textură și beneficii aduse stării de bine.

De când am lansat Activia in anul 1987, am continuat să perfecționam procesul nostru de fermentare a laptelui.

Astăzi, Activia este marca nr. 1 în lume în materie de lactate proaspete, iar cu ajutorul celor 30 de ani de expertiză pe care îi avem în spate, dezvoltăm constant produse noi, care sunt pe cât de gustoase, pe atât de hrănitoare pentru tine.

Este felul nostru de a te ajuta să te simți bine din interior la exterior.

Ce sunt fermenții Bifidus ActiRegularis?

Fermenții Bifidus ActiRegularis sunt bacterii bune care pot supraviețuii trecerii prin întregul tract gastro-intestinal, ajutând astfel la echilibrarea florei tale intestinale.

În fiecare pahar de iaurt Activia a câte 125g se găsesc cel puțin 4 miliarde de fermenți Bifidus, iar în fiecare iaurt de băut a câte 320g se găsesc peste 10 miliarde!

Care sunt cei 5 fermenți din iaurturile Activia?

Activia conține un amestec unic de fermenți: Bifidus ActiRegularis, Streptococcus thermophilus, doua tulpini diferite de Lactobacillus bulgaricus și Lactococcus lactis.

Ce este flora intestinală?

Flora intestinală, numită și microbiotă, reprezintă totalitatea bacteriilor și microorganismelor care trăiesc în tractul tău digestiv. Fiecare dintre noi avem între 300 și 500 de tipuri diferite de bacterii care trăiesc în corpul nostru, iar fiecare compoziție este unică precum o amprentă.

Pentru ce este bun iaurtul Activia?

Activia îți susține stare de bine digestivă. Iaurtul conține bacterii lactice vii, care îmbunătățesc digestia lactozei din produs la persoanele care au dificultăți în a digera lactoza, și calciu, care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Mai mult, în fiecare pahar de iaurt Activia a câte 125g se găsesc cel puțin 4 miliarde de fermenți Bifidus, fermenți care ajung în flora ta intestinală și ajută la echilibrarea acesteia. Echilibrul florei instetinale este extrem de important pentru sănătatea organismului tău.

Cine poate consuma iaurtul Activia?

Activia poate fi consumat de la vârstă de 3 ani, de către orice persoană preocupată de un stil de viaţă activ și ca parte a unei alimentatii echilibrate și diversificate. În cazul persoanelor care au dificultăți în a digera lactoza, culturile lactice vii prezente în iaurtul Activia îmbunatatesc digestia lactozei din produs.

Pot copii consuma produsele Activia?

Un copil poate consuma produsele de tip Natur din gama Activia începând de la vârsta de 6 luni. Diversificarea alimentației bebelușului trebuie făcută conform sfatului medicului pediatru.

În ceea ce privește produsele din gama Activia cu Cereale Integrale, pe lângă zahărul din fructe, fibre și cel adăugat, acestea conțin alergeni: grâu, orz, ovăz, secară, susan etc., deci nu le recomandăm copiilor cu vârste mai mici de 3 ani.

Se pot clasifica produsele Activia drept medicamente?

Iaurtul Activia nu este un medicament, ci este un aliment. Noi recomandăm consumul de iaurt Activia ca parte a unei alimentații echilibrate și diversificate și a unui stil de viață activ.

Câte calorii au iaurturile Activia?

Numărul caloriilor diferă de la iaurt la iaurt. Toate informațiile nutriționale aferente fiecărui produs din portofoliul nostru pot fi găsite în secțiunea „Produsele noastre".

Pentru o stare de bine digestivă, consumă Activia ca parte a unei alimentații echilibrate și diversificate și a unui stil de viață activ. Iaurtul conține bacterii lactice vii care îmbunătățesc digestia lactozei din produs la persoanele care au dificultăți în a digera lactoza, și calciu, care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.