Tot ce trebuie să știi despre Bifidus ActiRegularis

Tot ce trebuie să știi despre Bifidus ActiRegularis

Bifidus ActiRegularis este bacteria ta Numărul #1.
Bifidobacteriile au fost probabil primele care au apărut în flora ta intestinală. Consumând produse Activia asiguri un nivel mai ridicat al bacteriilor bune din organismul tau.

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre Bifidus

Ce face amestecul nostru de tulpini să fie atât de unic?

Noi și Bifidus ne știm de muuultă vreme. Cercetătorii noștri au studiat Bifidobacteriile și legătura lor cu starea de bine digestivă cu mult înainte ca aceasta să devină populară. Au trecut mai bine de 30 de ani de când am început să ne concentrăm atenția asupra acestui ferment special.

Bifidus rezistă. Acesta poate supraviețui trecerii prin întregul tract gastro-intestinal pentru a adăuga noi bacterii bune în flora ta intestinală, ajutând astfel la echilibrarea acesteia.

Miliarde de fermenți Bifidus. În fiecare pahar de iaurt Activia a câte 125g se găsesc cel puțin 4 miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis, iar în fiecare iaurt de băut a câte 320g se găsesc peste 10 miliarde.

Iaurtul conține calciu care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive. Consumă Activia ca parte a unei alimentații echilibrate și diversificate și a unui stil de viață activ.