Lucrurile bune se întamplă la 37°C

Lucurile bune se întamplă la 37°C

Acea textură cremoasă. Acel gust fin. Acele miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis care te ajută să îți menții o floră echilibrată. Iaurtul Activia nu ar fi la fel de special daca ne-am fi oprit din misiunea noastră de a inova...

25°C — O zi însorită a dus la o descoperire interesantă
Primul iaurt din lume a fost descoperit probabil din întâmplare, cu mai bine de 10.000 de ani în urmă, atunci când un bol de lapte uitat la soare s-a acrit.
În urma procesului natural de fermentare, laptele devine din ce în ce mai solid, iar nivelul de aciditate al acestuia crește, astfel oprindu-se dezvoltarea bacteriilor care nu sunt benefice organismului nostru.

43°C — Lucrurile încep să se încingă… și apoi să se răcească
Timp de secole, iaurtul a fost fermentat la temperatura standard de 43°C, în condiții acide. Temperatură bună pentru anumiți fermenți, nu și pentru Bifidus ActiRegularis – ferment care ajunge în flora intestinală și contribuie astfel la menținerea echilibrului acesteia. Bifidus se simte cel mai bine la temperatura corpului si, la fel ca noi, preferă un iaurt mai rece și cu un gust mai fin, care se produce intr-un mediu mai alcalin. Așadar, pentru a-l ajuta să supraviețuiască, a trebuit să stabilim un proces nou de fermentare a laptelui.

37°C — Temperatura corpului este temperatura ideală
Primul iaurt din lume îmbogățit cu miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis este creat de Activia în 1986.
După ani de cercetări, am ales să folosim patru culturi special alese, care preferă fermentarea laptelui la temperatura de 37°C, într-un mediu mai puțin acid. Adică exact mediul în care Bifidus-ul nostru crește nestingherit și face din Activia un iaurt mai cremos, mai fin și mai benefic pentru tine.

Iaurtul conține calciu care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive. Consumă Activia ca parte a unei alimentații echilibrate și diversificate și a unui stil de viață activ.