Știință senzorială

Știință senzorială

Am creat iaurturile noastre cu intenția de a-ți răsfăța toate simțurile

În ziua de astăzi, pare că fiecare fel de mâncare e la fel de gustos pe cât e de popular pe Instagram… și pe bună dreptate! Plăcerea gustului nu înseamnă doar aromă, ci și culoare, textură și miros. De aceea, lucrăm îndeaproape cu experți în domeniul științei senzoriale pentru a fi siguri că iaurturile Activia sunt pe placul tău din toate punctele de vedere.
Folosind echipamente extrem de performante si studiind preferințele consumatorilor noștri, noi împreună cu colegii de la Centrul de Cercetare Danone Nutricia, am identificat arome, texturi, mirosuri și culori pentru toate gusturile.

Arome
Avem grijă să găsim echilibrul perfect între laptele proaspăt colectat de la fermele noastre partenere din Romania și fermenții de iaurt, pentru a ne asigura că de fiecare dată când alegi Activia, te vei bucura de gustul unic al produselor noastre.

Texturi
Fie că este vorba de iaurt de băut sau la pahar, te vei bucura de o textură delicată și fină ori de câte ori vei încerca Activia. Bucățile de fructe atent alese sunt delicioase, iar semințele și cerealele sunt la fel de crocante ca atunci când au fost proaspăt culese.

Mirosuri
Nimic ce nu este dat de natură. Mirosul plăcut și delicat al laptelui este completat de parfumul dulce al fructelor coapte.

Culori
Așa cum le-a lăsat natura… albul delicat al laptelui si culorile calde oferite de fructele coapte.

Sunete
Mmm… mmm… mmm… delicios.

Iaurtul conține calciu care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive. Consumă Activia ca parte a unei alimentații echilibrate și diversificate și a unui stil de viață activ.