Trucul de 1 minut pentru a-ți întări mușchii abdominali - și pentru un echilibru interior

Confruntându-te cu atât de multe cerințe în viața ta și-așa aglomerată, știi că menținerea unui stări interioare de echilibru este esențială pentru a răspunde provocărilor cu un calm total. O rutină de fitness solidă poate fi o parte esențială a realizării acestui lucru, dar, de asemenea, îți poate mânca foarte mult din timpul tău prețios. Acest antrenament de 1 minut te ajută să-ți întărești mușchii abdominali, șă câștigi stăpânire de sine și să te ajute să-ți începi ziua cu mai multă determinare.

Provocările și cerințele vieții de zi cu zi înseamnă că cultivarea unui sentiment puternic de echilibru fizic și mental este o prioritate de top. În timp ce rutinele mai lungi de fitness de la sala de sport sunt ideale pentru crește în putere și pentru a-ți depăși limitele, în unele zile timpul este limitat, iar un antrenament eficient și rapid este exact ceea ce trebuie. Din fericire, acest antrenament de 1 minut este o modalitate ideală de a-ți solicita toate grupurile de mușchi din corp și te va ajuta în obținerea unui abdomen mai tonifiat. Un exercițiu de referință în pilates și yoga, planking-ul este o opțiune excelentă pentru un antrenament al întregului corp și care poate fi realizat într-un timp foarte scurt. Dacă ai doar un minut la dispoziție, acesta este modul prefect pentru a-l folosi.

Perfecționează-ți tehnica de planking

Pune-te în mâini și în genunchi. Apropie picioarele cât mai strâns, apoi apleacă-te și odihnește-te pe coatele, care ar trebui să stea chiar sub umeri. Cu antebrațele pe podea, poți fie să pui și palmele pe podea sau să-ți împreunezi mâinile la ceafă. Acum, ține capul și coloana vertebrală drepte, ridica-ți ușor stomacul pentru a menține abdomenul plat. Se menține această poziție timp de un minut. Acest antrenament pentru întregul corp îți va crește puterea, postura și echilibrul.

"Ai doar un minut de liber? Utilizează-l pentru a obține un abdomen puternic și o stare interioară de calm."

EXPLOREAZĂ ŞI SIMTE-TE BINE!