TERMENII SITE-ULUI

Acest website este operat de Danone PDPA SRL. Accesarea și utilizarea acestui website se supun următorilor termeni și condiții, precum și oricăror termeni și condiții specifice, aplicabile anumitor parti ale site-ului și, respectiv, tuturor legilor aplicabile. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu termenii și condițiile generale și cele referitoare la utilizarea părților speciale ale acestui site. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

MODIFICĂRI LA TERMENI ȘI CONDIȚII

Termenii și condițiile pot să fie modificate în orice moment, de aceea este util să vizitați din când în când această pagină web, pentru a fi la curent cu termenii și condițiile actualizate. În cazul în care continuați să utilizați acest site după ce au fost operate aceste modificări, se consideră că sunteți de acord cu respectivele modificări.

LINK-URI SPRE ALTE SITE-URI

Este posibil să avem pe site link-uri către site-uri terțe. Site-urile către care fac trimitere link-urile sunt de acord cu acest lucru și anunțăm terții ori de câte ori considerăm că acest lucru este necesar, având în vedere conținutul acestor site-uri și serviciile oferite. Noi nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri și nu acceptăm nicio răspundere, de nici un fel, pentru orice pierderi suferite în legătură cu utilizarea de către dvs. a acestor site-uri. Respectivele site-uri sunt supuse unor termeni si conditii distincte, care trebuie citite înainte de a le utiliza.

DREPTURILE NOASTRE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Accesul la acest site vă acordă dreptul de a-l utiliza doar in scop personal, necomercial. Toate drepturile, numele și continutul acestui site, inclusiv mărcile comerciale și drepturile de autor, suntexclusiv proprietatea noastră si a companiilor noastre afiliate sau licențiate. Copierea, modificarea sau distribuirea conținutului acestui site fără permisiunea noastră scrisă este strict interzisă. Pentru evitarea oricărei neînțelegeri copierea textului, fotografiilor, documentelor, mărcilor comerciale, logo-urilor sau a altor materiale de branding conținute de acest site este interzisă în mod expres.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții și în schimbul înregistrării și utilizării de către dumneavoastră a acestui site, ne acordați drepturi de utilizare gratuită a conținutului pe care îl urcați pe site, incluzând date, imagini și text, dar excluzând orice date cu caracter personal, pentru toate tipurile de utilizare, în orice scop, în toată mass-media la nivel global și pe toată durata existenta a oricărui drept de proprietate intelectuală. Acest lucru nu va prejudicia drepturile dumneavoastră, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

UTILIZAREA SITE-ULUI

În cazul în care sunteți un utilizator înregistrat al acestui site, înseamnă că sunteți de acord să ne informați imediat, în orice moment, dacă suspectați că numele de utilizator și parola dumneavoastră au fost folosite de către personal neautorizat. Vom păstra orice informații pe care ni le furnizați prin intermediul acestui site, în conformitate cu Politica de confidențialitate. Suntem de acord să păstrăm confidențiale informațiile de la dumneavoastră, precum și orice alte chestiuni pe care le-ati indicat ca fiind confidențiale sau care sunt în mod clar de natură confidențială. Prin înregistrarea ca utiizator al site-ului, vă exprimați acordul și vă asumați întreaga responsabilitate pentru sursa oricaror fișiere și date pe care ni le furnizați. Vă dați acordul să nu postați sau să transmiteți conținut ilegal, de amenințare, calomnios, defăimător, obscen, pornografic sau materiale indecente sau orice material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat infracțiune sau încălcare a legilor sau reglementărilor în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a elimina orice astfel de material de pe acest site. De asemenea, vă dați acordul să nu transmiteți viruși sau alte componente dăunătoare pe acest site.

Confirmați în mod expres că orice informație sau alte materiale furnizate de voi pe acest site nu vor încălca drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei părți terțe și nu vor încălca legile sau reglementările oricărei țări care ar putea avea jurisdicție asupra unei astfel de utilizări. Vă angajați să ne  notificați prompt cu privire la orice plângere împotriva dvs. pentru încălcarea drepturilor de autor în legătură cu utilizarea de către dvs. a acestui site.

RĂSPUNDERE

Desi ne străduim să ne asigurăm că informațiile de pe acest site sunt corecte, nu garantăm acuratețea sau caracterul complet al acestor materiale. Nu garantăm că acest site sau serverul care îl pune la dispoziție sunt lipsite de viruși sau de alte componente dăunătoare și dumneavoastra vă asumați întregul cost al tuturor serviciilor, reparațiilor sau corectiilor sistemelor computerului pe care il folositi.

"Nici noi, nici oricare dintre filialele noastre nu suntem răspunzători pentru nici un fel de pierderi directe, indirecte, speciale sau pe cale de consecință (inclusiv reclamații de la păți terțe, pierderi de profit, de venituri sau a fondului comercial) suferite de dumneavoastră sau de orice terță parte, pierderi care apar în legătură cu utilizarea acestui site.
 
Nici unul dintre acești termeni și condiții nu ar trebui interpretat ca o încercare de a limita sau de a exclude răspunderea noastră pentru o posibila vătămare care ar rezulta din neglijența noastră și, în calitate de consumatori, nimic din ce afirmăm nu afectează drepturile voastre legale."

Acești termeni și condiții sunt guvernate de legea română. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord ca orice litigiu să fie soluționat în mod exclusiv de către instanțele romanesti.

POSTAREA COMENTARIILOR

Atunci când postați comentarii vă rugăm să rețineți că (LISTA DE MAI JOS PE PUNCTE)

Aveți doar 500 de caractere la dispoziție pentru a informa pe oricine despre punctul vostru de vedere, deci păstrați postarea cât mai clară și concisă.

Atunci când postați un comentariu, oricine accesează site-ul va putea să vadă ce ați scris, numele și data la care ați postat.

Există o practică pentru postările online - așa că încercați să nu utilizați doar litere majuscule, pentru a nu da impresia că țipați, de exemplu.

Vom șterge orice mesaje care conțin un limbaj neadecvat. Comentariile insultătoare, jignitoare, obscene sau calomnioase de orice fel vor fi șterse fără notificare. În cazul în care vă îngrijorează vreo postare, vă rugăm să ne-o raportați.

Nu putem publica postări care se referă la alte companii sau produse și, prin urmare, aceste postări vor fi șterse.

Nu ar trebui să publicați datele personale proprii sau ale altcuiva într-un comentariu, asta înseamnând adrese de e-mail, numere de telefon și adrese postale.

Postările dvs. ar trebui să reprezinte propria opinie și nu ar trebui să repete sau să copieze conținut de pe alte site-uri.

Nici Activia, nici Danone nu sunt responsabile pentru conținutul postărillor ce aparțin userilor. Comentariile sunt în întregime opiniile autorilor lor.

Postările voastre nu vor fi editate, prin urmare, orice postări care nu respectă aceste reguli sau care se abat de la ele, chiar daca în mică măsură, vor fi șterse.

Atunci când scrieți un comentariu sunteți de acord ca noi să putem folosi cu titlu gratuit unele sau toate postările voastre în viitoare campanii de comunicare sau marketing.