Fructele din Activia

Activia® este disponibilă într-o cantitate diversă de arome de fructe, cu o gamă largă de stiluri, inclusiv arome fine de fructe pre-amestecate și iaurturi stratificate.

Danone se aprovizionează cu fructe din peste 20 de țări din întreaga lume, și totul despre fructele respective este atent monitorizat. Din modul în care sunt crescute și când sunt alese, la modul în care sunt tăiate, preparate și depozitate, pentru a ne asigura ca cele mai înalte standarde sunt respectate.

De la livadă până în pahare, trec printr-un proces meticulos. Fructele sunt recoltate, apoi sunt spălate, înainte de a fi curățate și se decide care vor fi tăiate în bucăți și care făcute pastă. Fructul este procesat si apoi depozitat în condiții controlate, pentru a menține bunătatea nutrițională și gustul, înainte de a fi adăugate în laptele fermentat pentru a crea Activia®.

Avem mai mult de 1000 de rețete de Activia® pentru a satisface peste 70 de preferințe naționale de gust din întreaga lume. De la cel cu aromă de căpșune, care este vândut la nivel global, până la fructe Acai în Japonia și Papaya cu ovăz în Brazilia, ne asigurăm că folosim în toate produsele noastre doar ingrediente atent selectate pentru a completa textura moale și cremoasă a iaurtului Activia®.

EXPLOREAZĂ ŞI SIMTE-TE BINE!