Felul în care Bifidus e conectată la alte bacterii

Bifidus ActiRegularis® și amestecul nostru de bacterii

Pentru a crea condițiile optime pentru ca Bifidus ActiRegularis® să prospere, folosim un proces patentat, care include fermenți selecționați- ne asigurăm astfel că fiecare porție de Activia® conține minim 4 miliarde de Bifidus ActiRegularis®.

La momentul în care Activia® a fost dezvoltată, iaurtul era fermentat în mod tradițional, la 43 ° C, în condiții acide, care nu au erau potrivite pentru creșterea bacteriilor Bifidus ActiRegularis®. Așa că am început să lucrăm la stabilirea unui proces și a compoziții care să producă condiții mai favorabile

După ani de cercetare, am selectat o tulpină specifică de Streptococcus thermophilus și două tulpini specifice de Lactobacillus bulgaricus care permit fermentației să se desfășoare la 37 ° C într-un mediu mai puțin acid. Aceste condiții permit bacteriilor Bifidus ActiRegularis® să se multiplice într-un număr atât de mare și să dea Activiei® gustul acela domol. Includem, de asemenea, o tulpină de Lactococcus lactis, ceea ce contribuie la textura cremoasă a Activia® și poate sprijini creșterea Bifidus ActiRegularis® în matricea de lapte.

Acestea fac din Activia® un produs unic.

EXPLOREAZĂ ŞI SIMTE-TE BINE!