Cele mai populare arome de Activia din lume

Activia® în jurul lumii

Avem peste 1000 de produse Activia® disponibile în 70 de țări, care variază în textură, gust și format în funcție de tradițiile și gusturile locale - și fiecare conține fermentul nostru exclusiv Bifidus ActiRegularis®.

Cu toate că iaurtul simplu și cel cu aromă de căpșune sunt cele mai populare arome la nivel global, fiecare națiune are o paletă diferită de preferințe și ne asigurăm că gama noastră reflectă acest lucru. De exemplu, în Brazilia, este preferat un fruct cultivat pe plan local, aroma lor preferată fiind Papaya cu ovăz, iar în Japonia, Aloe este o alegere populară.

Așa cum luăm în considerare preferințele de arome, ne adaptăm, de asemenea, produsele pentru a se potrivi cu diferite culturi. În Polonia, produsele lactate sunt considerate un aliment pentru micul dejun, așa că am creat Activia® cu terci. În Canada a existat o cerere mare pentru Activia® fără grăsimi, care nu conține îndulcitori artificiali, așa că am creat Activia® 0%, folosind extract de stevia. Și, în Rusia și Arabia Saudită, oameni preferă băuturile lactate tradiționale, așa că am produs Activia® Kefir și Activia® Laban.

Arome populare împărțite pe țări

Rusia – Cireșe
SUA – Piersică
Japonia – Aloe
Italia – Cafea
Polonia – Afine
Franța – Lămâie
Brazilia – Papaya cu ovăz 
Spania – Kiwi
Marea Britanie – Rubarbă
Mexic – Ananas, țelină și fruct de cactus
Germania – Piersică și fructul pasiunii

EXPLOREAZĂ ŞI SIMTE-TE BINE!