5 Aplicații de organizare care să-ți simplifice viața

Chiar și cei mai organizați oameni, așa cum ești și tu, pot beneficia de pe urma instalării câtorva aplicații pe smartphone, tabletă sau calculator. De la liste to-do, la sortări automate, aceste 5 aplicații pentru mobil sunt aici pentru a-ți simplifica programul aglomerat și pentru a-ți perfecționa rutina zilnică.

Any.DO

"Cea mai apreciată aplicație pentru organizarea acțiunilor" are această titulatură dintr-un motiv bine întemeiat. Aplicația, disponibilă pentru iOS, Android și online, este o listă to-do și organizator de sarcini care-ți permite să notezi rapid lucrurile pe care le ai de făcut, să programezi întâlniri, să compilezi liste și structurezi proiecte. Informațiile de aici pot fi împărtășite direct din aplicație cu contactele tale. Fanii aplicației Any.DO apreciază că este ușor de folosit, flexibilă, are un design atractiv și un layout simplu și intuitiv.

Evernote

Ești genul de persoană care face liste, sau job-ul tău presupune să scrii și să tot scrii toată ziua? Evernote a fost creată pentru a deveni "spațiul de lucru al muncii tale de-o viață" și permite user-ilor să compună, editeze și manipuleze documente și notițe, sincronizându-le în mod simultan pe toate device-urile tale. Imaginează-ți, de exemplu, că-ți vine o idee genială pentru un pitch în timp ce ești în metrou. În loc s-o notezi pe o bucățică de hârtie sau în loc s-o salvezi ca note în telefon, Evernote o va pune direct pe calculatorul tău, fiind astfel gata pentru a o prelucra când ajungi înapoi la birou.

Wunderlist

Una dintre cele mai populare aplicații pentru organizarea programului zilnic al user-ilor, Wunderlist este o aplicație similară cu Any.DO, iar cele două sunt de multe ori comparate de criticii din domeniul tehnologiei, fără a putea fi desemnat un câștigător clar! Aceasta este disponibilă pentru programele de operare Android, iOS și online.

Slack

Slack a cunoscut o o creștere rapidă de popularitate, datorită prizei pe care a avut-o la comunitatea oamenilor de afaceri. Aplicația combină mesageria instantanee, e-mail-ul, distribuirea de fișiere și chat-urile de grup într -o singură interfață care se sincronizează pe toate dispozitivele tale. Acest lucru elimină necesitatea de a tot alterna instrumente de comunicare, cum ar fi iMessage, SMS-uri, Facebook Messenger, WeChat, WhatsApp și Line, și îți permite să comunici prin canale Slack, cum ar fi #contabilitate sau #pozecupisici ...

Streaks

Cu ce se diferențiază Streaks de alte aplicații de liste to-do, cum ar fi Wunderlist și Any.DO ? Streaks este concepută pentru a încuraja obiceiurile zilnice bune, spre deosebire de organizarea programelor profesionale. Utilizatorii pot urmări obiceiurile și sarcinile de zi cu zi răspunzând la o notificare de pe dispozitivul lor, programată să apară la un anumit moment, "Ți-a terminat sarcina X de astăzi?".

Alegerea aplicațiilor pe care să le instalezi pe smartphone, tabletă sau calculator poate părea o bătaie de cap inutilă. Cu toate acestea, vei observa rapid diferența. Toate aceste 5 aplicații sunt la liber (sunt cu plată doar dacă optezi pentru versiunea Premium) așa că de ce să nu le încerci și să vezi care dintre ele ți se potrivește cel mai bine ție și vieții tale aglomerate?

EXPLOREAZĂ ŞI SIMTE-TE BINE!