3 trenduri culinare care să-ți lase gura apă

Trendul de a duce o viață mai sănătoasă este în plină ascensiune, cu noi invenții culinare delicioase de pe o zi pe alta. Iată câteva care-ți vor face mesele mai interesante și-ți vor trezi la viață papilele gustative!

Burger sushi

Burger a fost simbolul «junk food-ului» de ani de zile, dar acum există modalități noi, creative de a transforma burgerii tradiționali în feluri de mâncare sănătoase. Care este ultima senzație din Asia? Burger sushi, după cum indică și numele, este un amestec interesant între starul bucătăriei americane și cel al bucătăriei japoneze.

Este simplu de făcut: chiflele pentru hamburgerul clasic sunt înlocuite de orez lipicios, apoi se adaugă unele legume tradiționale japoneze, cum ar fi avocado, castraveți, ghimbir sau alge marine murat înainte de a adăuga carnea de pui sau de burger. Sau încercați alternativa vegetariană, înlocuind carnea cu felii de 'jackfruit'.

Farfuria Smoothie

Simplu și rapid de făcut, farfuria smoothie este o opțiune sănătoasă pentru femeile aflate tot timpul pe fugă.

Cum se face: se prepară un smoothie cremos, se toarnă într-un vas adânc, apoi se adaugă o parte din fructele preferate și suplimente, cum ar fi semințe de susan, fructe de pădure, goji, smochine, afine sau banane. Cel mai important aspect este acela de a vă face plăcere mâncatul acestui micul dejun expres, gustul și modul colorat în care arată. Nimic nu e mai bun pentru a începe ziua cu un plus de energie!

Latte de Aur

Visezi la o băutură caldă, hrănitoare? Latte-ul de aur este exact lucrul de care ai nevoie. Aceast "lapte de aur" poate fi confundat cu băuturile cu cafea vândute în supermarket-uri, cu toate acestea, are un conținut scăzut de zahăr și este plin de ingrediente sănătoase delicioase: lapte de cocos amestecat cu scorțișoară, ghimbir, miere și turmeric. Acest ultim ingredient, foarte popular în bucătăria indiană, are antioxidanți și efecte anti-inflamatorii. Și, de asemenea, Acest ultim ingredient oferă alimentelor și o culoare aurie minunată.

EXPLOREAZĂ ŞI SIMTE-TE BINE!